Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2015

Прокурор міста Ужгорода Іван Зарева: «Ми відкриті до діалогу з громадськістю та працюватимемо максимально прозоро»

 
Сьогодні, 27 січня, відбулась зустріч новопризначеного прокурора обласного центру з громадськими активістами.
Не зважаючи на те, що Іван Зарева буквально лише два дні, на посаді прокурора міста Ужгорода, він запропонував громадським активістам зустрітись аби обговорити ряд актуальних питань щодо стану законності у місті.
 
Зокрема, звертаючись до громадських активістів Юрія Світлика та Василя Маняка, які прийшли на зустріч, Іван Іванович наголосив, що йому важлива конструктивна співпраця між прокуратурою та громадськістю. Адже в утвердженні законності зацікавлені усі і при належній співпраці робота правоохоронців буде набагато ефективнішою. Зокрема, - зауважив прокурор – ви можете повідомити нам ті факти, про які, можливо, не відомо ні нам, ні міліції.
 
Юрій Світлик висловив свої думки з приводу конкретних  наболілих питань - тих, які потребують якнайшвидшого вирішення. Зокрема, просив прокурора звернути увагу на так звані «земельні питання». Особливо активістів цікавлять «земельні» рішення прийняті міськрадою за останні 4 роки.
 
На що Іван Зарева запевнив, що прокуратура також зацікавлена у тому аби всі проблемні питання, які турбують громадськість міста були вирішені. Але попросив надавати конкретні факти, адже тільки так ми зможемо відреагувати на порушення законодавства. Було обговорено ще ряд важливих для міста питань, які, на думку громадських активістів, на часі і потребують якнайшвидшого вирішення.
 
         На завершення, Василь Маняк  висловив прохання до прокуратури від усієї громадськості – працювати у максимально відкритому режимі, адже це дуже важливо для усіх.
 
        Прокурор міста Ужгорода абсолютно з ним погодився і запевнив, що  готовий до активної співпраці і здійснюватиме свою діяльність максимально прозоро. Адже для прокуратури наразі надзвичайно важливо відновити довіру себе і загалом до правоохоронних органів.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області
 

кількість переглядів: 7443