Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2014

Розпочато кримінальне провадження щодо закарпатського підприємця, який не сплатив майже 3,5 млн грн податків ​

         

Відділ нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного ухилення від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах - 3,5 млн грн.

 

Розслідування вказаного провадження здійснює слідче управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

 

За інформацією начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратураи Закарпастької області Андрія Матвіяса: «Встановлено, що один із закарпатських підприємців, протягом останніх двох років, перебуваючи на загальній системі оподаткування і здійснюючи діяльність у сфері роздрібної та оптової торгівлі будівельними матеріалами, умисно ухилився від сплати податків, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах на загальну суму майже 3,5 млн грн.

 

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення визначена за ч. 3 ст. 212 КК України - умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

 

Наразі, відділом нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області вживаються усі заходи для встановлення винних осіб та відшкодування завданої державі шкоди.

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 703