Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2014

Петро Гецко, який вже підозрюється у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, продовжує вчиняти свої «сепаратистські» дії

        

Прокуратурою Закарпатської області погоджено підозру Петру Гецку у вчиненні ним кримінальних  правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України.

Як ми інформували раніше, даній особі уже повідомлялось про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України вчинену повторно за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 110 КК України).

В ході проведення досудового розслідування, було додатково встановлено причетність Петра Гецка до вчинення інших протиправних діянь.

Наразі, досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, хід якого перебуває на контролі прокуратури області.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 3807