Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2015

Прокуратура розпочала кримінальне провадження через самовільне зайняття та використання підприємцем приміщення «Військторгсервіс» площею понад 5 тис.кв.м

           

Прокуратурою міста Мукачево розпочато кримінальне провадження за самовільне та незаконне зайняття приміщень комерційного призначення державної власності (ст.356 КК України).
В ході вивчення стану законності у сфері використання державного та комунального майна встановлено, що приватним підприємцем та іншими невстановленими особами самовільно без відповідних правоустановчих документів використовується державне майно розташоване на території міста Мукачева загальною площею понад 5000 м.кв., балансоутримувачем якого є Львівська філія Концерну «Військторгсервіс».

Вказане майно передано на баланс до Львівської філії Концерну "Військторгсервіс" у жовтні 2014 року, проте жодного договору оренди вказаного майна починаючи з жовтня 2014 року ними не укладалось та в договірних відносинах із суб’єктами господарювання не перебувають.

Досудове розслідування у даному проваджені доручено проводити проводиться слідчому відділу Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області, його хід перебуває на контролі у прокурора міста.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 760