Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2015

Триває досудове розслідування у кримінальному провадження розпочатому за фактом фальсифікації виборчих документів під час проведення місцевих виборів у місті Ужгороді

    

За дорученням прокуратури міста Ужгорода 4 листопада 2015 року Ужгородським МВ УМВС у Закарпатській області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 158 КК України (фальсифікація виборчих документів, документів референдуму чи фальсифікація підсумків голосування, надання неправдивих відомостей до органів Державного реєстру виборців чи  фальсифікація відомостей Державного реєстру виборців).

 

Так, до прокуратури звернулась  секретар комісії із заявою про те, що посадові особи Ужгородської міської виборчої комісії Закарпатської області під час складання протоколів  «Про підсумки голосування з виборів депутатів Ужгородської міської ради у багатомандатному виборчому окрузі в межах територіальних виборчих округів» від 30 жовтня 2015 року підробили вищевказані протоколи та надали  до органу ведення Державного реєстру виборців неправдиві відомості про підсумки голосування.

 

Наразі, у вказаному кримінальному провадженні досудове розслідування здійснює Ужгородський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

 
 

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю

прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2949