Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2016

Прокурора через суд добивається виплати одноразової грошової допомоги дитині позбавленій батьківського піклування

Берегівською місцевою прокуратурою вжито заходи щодо донарахування та виплати одноразової грошової допомоги дитині, позбавленої батьківського піклування.

 

Берегівська місцева прокуратура звернулась до районного суду з позовною заявою в інтересах дитини, позбавленої батьківського піклування до Берегівської спеціалізованої школи-інтернат про донарахування та виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 8250 грн.

Встановлено, що Берегівською спеціалізованою школою-інтернат І-ІІІ ступеня, в порушення вимог ч.7 ст.8 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», допущено порушення на отримання випускницею навчального закладу із числа дітей, позбавлених батьківського піклування  одноразової грошової допомоги в розмірі не менше шести прожиткових мінімумів доходів громадян для осіб відповідного віку.

З метою захисту порушених прав  дитини, позбавленої батьківського піклування на отримання одноразової грошової допомоги, місцева прокурора добивається виплати через суд.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
кількість переглядів: 378