Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

Чоловіку, який збив насмерть молоду пару та утік оголошено про підозру, прокуратура наполягає на триманні його під вартою

Сьогодні, прокуратурою області оголошено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, які що призвело до загибелі кількох осіб чоловіку, котрий збив насмерть хлопця і дівчину і втік з місця пригоди. (ч.3 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, що йдеться про трагічне ДТП, що сталося  22 серпня  поблизу села Вилок у Виноградівському районі, внаслідок якого загинув 26-річний чоловік і 19-річна дівчина.

Правоохоронці, які прибули на місце події, знайшли тіло 26-річного жителя с. Нове Село Виноградівського району. За 20 метрів від нього лежала мертва 19-річна дівчина - місцева жителька.

Поряд валялися уламки автомобіля. У вчиненні аварії обґрунтовано запідозрили водія мікроавтобуса Mercedes Vito. Особу водія, який утік із місця ДТП, невдовзі встановили.

Прокурор Закарпатської області для більш повного та професійного розслідування вказаного кримінального провадження  визначив підслідність за слідчим управлінням ГУНП в області  та взяв хід розслідування на особистий контроль.

Наразі,прокуратурою оголошено особі про підозру у вчиненні злочину, а також подано клопотання до суду про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

кількість переглядів: 2287