Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2016

За фактом блокування транспортних комунікацій розпочато кримінальне провадження

Ужгородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом блокування транспортних комунікацій (ч. 1 ст. 279 КК України).

Йдеться про блокування транспортних комунікацій поблизу Україно-Словацького кордону шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту - карається штрафом від п’ятдесяти до ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
Прокуратурою вживаються координаційні заходи з метою встановлення об"єктивних обставин події та осіб, в діях яких вбачаються ознаки кримінального правопорушення.
Наразі прокуратурою, спільно з працівниками нацполіції, співробітниками СБУ, митної та прикордонної служби, а також патрульної поліції, вживаються заходи спрямовані на усунення вказаного порушення законодавства.
Слідчим відділом Ужгородського ВП, із застосуванням відеозйомки проводяться огляд місця події, першочергові допити осіб, які здійснюють блокування транспортних комунікацій, а також працівників митниці ДФС та прикордонної служби України. Хід розслідування вказаного кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури Закарпатської області.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 761