Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2016

Прокуратура в суді вимагає розірвати договір оренди з недобросовісним підприємцем, повернути майно та стягнути заборгованіть по орендній платі

Хустська місцева прокуратура звернулася з позовною заявою до Господарського суду Закарпатської області в інтересах держави в особі відділу управління майном спільної власності територіальних громад сіл, міста району виконавчого апарату Іршавської районної ради до одного з приватного підприємців про розірвання договору оренди комунального майна, повернення майна та стягнення заборгованості по орендній платі.

Як повідомили в Хустській місцевій прокуратурі, встановлено, що через неналежне виконання орендарем своїх зобов’язань, починаючи з 2015 року виникла заборгованість зі сплати орендної плати за використання комунального майна, яка станом на вересень 2016 року складає близько  20 тис грн.

Орендоване приміщення відповідно до вказаного договору оренди є вбудованим нежитловим приміщенням в будівлі КП «Редакція газети «Нове життя» районної ради.

 Відтак, прокуратура в суді вимагає розірвати договір оренди, повернути майно та стягнути заборгованості по орендній платі.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2524