Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2016

У прокуратурі Закарпатської області відбулись урочистості з нагоди професійного свята (ФОТО)

Сьогодні,  у переддень дня працівників прокуратури України, який відзначають 1 грудня, в прокуратурі Закарпатської області відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

 

Привітати прокурорів прийшли перші особи Закарпаття: голова облдержадміністрації Геннадій Москаль, перший заступник голови обласної ради Йосип Борто, керівники правоохоронних, судових та державних органів регіону.

 Відкриваючи зібрання, виконувач обов`язків прокурора Закарпатської області Андрій Манькут наголосив, що: «Ми живемо у непрості  часи, часи змін та реорганізацій. Впевнений, що ми здолаємо історичні виклики, які постали перед Україною. Дамо достойну відповідь як зовнішній агресії, так і внутрішньому ворогу, ім’я якому - корупція.»

 Як і у всій державі, у прокуратурі сьогодні продовжуються зміни. Це новий етап розвитку і нова сторінка в історії прокуратури.

Незважаючи на усі труднощі органи прокуратури України та зокрема Закарпаття, виконують свої обов’язки професійно з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служать народу України.

 За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність в роботі та з нагоди професійного свята працівників прокуратури нагороджено грамотами та подяками від Обласної державної адміністрації, обласної ради, держприкордонслужби.

  До дня працівників прокуратури України було відзначено нагородами і подяками Генерального прокурора України та прокурора області співробітників, які проявили свої професійні якості та сумлінно виконували свої обов`язки.

 Закриваючи урочисте святкування голова спілки ветеранів органів прокуратури Закарпатської області Олександр Бондаренко, виступив з вітаннями та напутнім словом для молодих прокурорів, які по продовжать боротьбу з корупцією.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2123