Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

Привітання прокурора Закарпатської області з нагоди професійного свята

У день професійного свята - Дня працівника прокуратури України, я адресую найкращі побажання усім співробітникам органів прокуратури Закарпаття, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують законність та справедливість в регіоні.

Важко переоцінити важливість роботи, яку виконують працівники прокуратури. Завдання, які стоять зараз перед нами досить серйозні.  Саме прокуратура забезпечує законність і правопорядок в країні.

         Кожен громадянин повинен бути впевнений, що в будь-який момент, коли будуть ущемлені його права, він знайде справедливий захист у держави. Захищаючи громадян від свавілля і несправедливості, ми одночасно відстоюємо інтереси держави і присікаємо протиправні дії людей, які не рахуються з Законом.

Дякую вам за сумлінну  і віддану працю та бажаю щастя, здоров'я та достатку вам і вашим  рідним. Нехай завжди будуть успішними усі починання на благо людей та в ім'я України.

         Впевнений, що суспільство гідно оцінить справжній професійний подвиг прокурорів і слідчих, для яких совість, честь та закон були, є і залишатимуться непорушними і незамінними дороговказами на шляху до людського та професійного успіху.

 

        

 

 З повагою,

 Прокурор Закарпатської області

Володимир Гаврилюк

 

кількість переглядів: 1136