Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2017

Правопорушникам, які викрали в одинокого пенсіонера близько півмільйона гривень, повідомлено про підозру у вчиненні шести тяжких та особливо тяжких злочинів

за принципової позиції прокурорів їх взято під варту

 

 

 

Скоординованими діями правоохоронців Тячівщини викрито злочинну групу, якою в період серпня 2016 року по березень 2017 року на території Тячівського району вчинено низку злочинів корисливо-насильницького спрямування, у тому числі 29.03.2017 розбійний напад на помешкання одинокого пенсіонера в смт. Буштино, у якого злочинцями викрадено національну та іноземну валюту на суму понад півмільйона гривень.

         Як повідомив перший заступник керівника Тячівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, завдяки чітко спланованій оперативній комбінації трьох зловмисників затримано працівниками поліції, під час проведення санкціонованих судом обшуків за місцем їх проживання. У ході обшуків вилучено ряд речових доказів.

         Правопорушникам повідомлено про підозру у вчиненні шести тяжких та особливо тяжких злочинів, таких як крадіжка, розбій, незаконне заволодіння транспортним засобом (ч. 3 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 289 КК України). До суду направлено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, які слідчим суддею місцевого суду за принципової позиції прокурорів задоволено, підозрюваних взято під варту.

Ще один правопорушник наразі розшукується поліцією.

         У ході досудового розслідування перевіряється причетність підозрюваних до вчинення інших аналогічних злочинів.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2771