Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2017

Обвинувальні акти відносно трьох депутатів місцевих рад, які не подали е-декларації прокуратурою скеровано до суду

Як повідомив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, місцевою прокуратурою продовжується системна робота з вивчення стану дотримання вимог антикорупційного законодавства України, за результатами якої виявлено факти неподання, суб’єктами декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відтак, Хустською місцевою прокуратурою скеровано до суду ще 3 обвинувальні акти за ст.366-1 КК України відносно депутатів місцевих рад, які будучи суб’єктами декларування, зобов’язані подавати, шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції».

Довідково: згідно санкції ст.366-1 КК України вчинення такого кримінального правопорушення карається штрафом від 42500 грн. до 51000 грн. або громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин, або позбавленням волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2674