Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2019

Оголошено про підозру зловмисникам, які викрали ужгородця та вимагали в нього кошти

    

За погодження процесуального прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчими Ужгородського  районного відділення поліції повідомлено про підозру двом місцевим мешканцям у вимаганні  (ч.2 ст.189 КК України) та незаконному позбавленні волі (ч.2 ст.146 КК України), які  вчинені за попередньою змовою групою осіб.

Наразі встановлено, що підозрювані – 23 та 24-річні ужгородці, попередньо узгодивши свої дії,  вимагали від потерпілого 18  тис грн.

Не отримавши бажане, зловмисники зв’язали потерпілому руки, одягнули на голову поліетиленовий пакет та вивезли його за межі м.Ужгорода у багажному відділенні автомобіля. Звільнили потерпілого патрульні, які зупинили автівку для перевірки.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. На разі вони утримуються в ізоляторі тимчасового тримання до обрання їм судом міри запобіжного заходу. Прокуратура клопотатиме про взяття їх під варту.

Подальше досудове розслідування здійснює СВ Ужгородського  районного відділення поліції Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Ужгородської  місцевої  прокуратури.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

  

 

кількість переглядів: 2272