Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2019

На Закарпатті прокуратура затримала доцента одного з вищих навчальних закладів області при отриманні 4500 грн неправомірної вигоди

        

 Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із відділом боротьби з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито доцента юридичного факультету  одного з вищих навчальних закладів області під час отримання 4500 грн  неправомірної вигоди.

 Встановлено, що затриманий організував незаконну схему отримання неправомірних вигод від зацікавлених студентів за успішне складання і перескладання іспитів чи заліків.

Затримали його вчора, 20 травня 2019 року на робочому місці, безпосередньо після отримання раніше обумовленої суми хабара.

Фігуранта злочину затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Триває проведення першочергових слідчих дій  з документуванням протиправної діяльності викритого при отриманні хабара доцента ВНЗ, за результатами  чого,  останньому буде повідомлено про підозру  у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.


Прес-служба  прокуратури Закарпатської області

 

 

 

кількість переглядів: 2346