Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2015

За вказівкою прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного захоплення земельної ділянки у парку «Боздоський»

             

 

Прокуратурою міста Ужгорода в ході перевірки інформації, викладеної у зверненнях мешканців Ужгорода та Інтернет – видань, встановлено порушення вимог Земельного кодексу України та Закону України «Про природно-заповідний фонд України» щодо порядку набуття та правомірності користування земельними ділянками в межах контуру  парку - пам’ятки садового-паркового мистецтва місцевого значення «Парк Боздоський».

 

Відтак, за дорученням прокуратури міста Ужгорода, слідчим відділом  Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за фактом самовільного захоплення земельних ділянок внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 197-1 КК України. (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) Хід досудового розслідування керівництвом прокуратури міста взято на контроль.

 

Довідка:

 ч.1 ст. 197-1 КК України -  самовільне зайняття земельної ділянки, яким завдано значної шкоди її законному володільцю або власнику, карається штрафом від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 737