Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2017

Прокуратура попередила можливі зловживання з земельною ділянкою на якій знаходиться дитячий садок, через суд зобов`язавши сільську раду оформити на неї документи

Хустський районний суд в повному обсязі задоволив позовну заяву Хустської місцевої прокуратури до Березівської сільської ради про визнання незаконною бездіяльності, що полягала у тривалому неоформленні документації на земельну ділянку під дитячим садком.

 

 

 

Як повідомив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, під час вивчення стану земельного законодавства на території Хустського району встановлено, що у Березівської сільської ради відсутні правовстановлюючі документи на земельну ділянку під Березівським дошкільним навчальним закладом.

Вказане порушення є недопустимим, оскільки відсутність правовстановлюючих документів створює передумови для зловживань щодо розпорядження зазначеною земельною ділянкою та можливого незаконного її відчуження.

           Власне це і слугувало підставою для звернення прокуратури до суду, -наголосив Сергій Зовдун. Суд у свою чергу, погодився з позицією прокурора та зобов’язав Березівську сільську раду оформити правовстановлюючі документи на земельну ділянку.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1127