Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.05.2019

На Рахівщині повідомлено про підозру грабіжникам, які напали на самотнього пенсіонера

      

   За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури трьом мешканцям смт. Ясіня  повідомлено про підозру у грабежі, поєднаному з проникненням у житло (ч.3 ст.186 КК України).

   Крім того, слідчим суддею підтримано доводи процесуального прокурора та обрано двом підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Стосовно третього спільника, який за попередньою домовленістю між ними, очікував їх на вулиці - цілодобовий домашній арешт на 2 місяці.

   У вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво у якому здійснює Рахівський відділ Тячівської місцевої прокуратури.

 

   Обставини справи:

 

    Подія мала місце 18 травня 2019 року в смт.Ясіня, Рахівського району. Близько 23 год., попередньо домовившись, підозрювані незаконно проникли до будинку потерпілого. Двоє зловмисників, які проникли до кімнати,  приховали свої обличчя балаклавами, третій – очікував їх на ганку, аби, в разі чого, попередити про ймовірних свідків. В результаті, в ході нападу зловмисники нанесли декілька ударів по обличчю потерпілого та зникли, забравши два мобільні телефони.

 

    Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 620