Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2023

За збут наркотиків у Мукачеві місцевого жителя засудили до 6 років за ґратами

   

За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за незаконний збут особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Також суддя ухвалив рішення про конфіскацію усього належного чоловіку майна.

У ході судового розгляду прокурор довів вину 23-річного мукачівця у скоєнні злочину. Встановлено, що останній розповсюджував наркотичні засоби серед місцевого населення. Зустрічі з клієнтами призначав у себе вдома. Під час однієї з таких правоохоронцям вдалося задокументувати факт збуту обвинуваченим двох згортків фольги з канабісом.

Сам фігурант у суді заперечив свою вину. Натомість розповів, що займався розповсюдженням не марихуани, а її насіння, щоб заробити. Однак такі відомості були спростовані як показами свідків, так і іншими доказами.

Набрання вироком законної сили очікується, наразі триває час на його оскарження.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 657