Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2015

В органах прокуратури Закарпатської області запроваджено функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронних поштових адрес для усних та електронних звернень

Законом України “Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» щодо електронного звернення та електронної петиції від 02.07.2015 за № 577-VIII  внесено зміни та  доповнення до ст. 5 Закону України «Про звернення громадян».
 
Закон розширив шляхи надходження звернень до відповідних органів, уповноважених їх розглядати, за допомогою засобів телефонного та електронного зв’язку.
 
Запроваджено можливість подання громадянами усних звернень за допомогою засобів телефонного зв’язку, тобто через телефони «гарячі лінії» та надіслання звернень з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронні звернення).
 
Прийом звернень в органах прокуратури України здійснюється у робочий час щодня, окрім вихідних.
 
Електронні адреси та номери телефонів «гарячої лінії» прокуратури області та міжмісьрайпрокуратур розміщені на веб-сайті прокуратури області у рубриці «Приймальня громадян – контактна інформація».
 
Електронні звернення до прокуратури області надсилати на електронну пошту [email protected].
 
Усні звернення приймаються за телефоном «гарячої лінії» - (0312) 61-59-30.
 
Звертаємо увагу, що у письмовому зверненні, у тому числі у електронному, має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, який звертається, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
 
Письмове звернення має бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.
 
Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.
 
Відділ організації прийому громадян
розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2331