Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2016

Про оголошення конкурсу на зайняття тимчасово вакантної посади спеціаліста Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури

Н А К А З

№ 31

 

11  жовтня   2016 року                                                                            м.Хуст

 Про оголошення конкурсу на зайняття  тимчасово вакантної посади спеціаліста 

Міжгірського     відділу    Хустської    місцевої прокуратури

У зв’язку з наявністю тимчасово вакантної посади спеціаліста Міжгірського відділу Хустської  місцевої прокуратури на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника, керуючись ч. 2 ст.23 Закону України «Про державну службу», ч. 2 ст. 13 Закону України «Про прокуратуру», –

 

Н А К А З У Ю:

 

1. Оголосити конкурс на зайняття тимчасово вакантної посади спеціаліста Міжгірського відділу Хустської  місцевої прокуратури на час відпустки по догляду за дитиною основного працівника – Бундзяк Н.М. (відпустка для догляду за дитиною надана до 16 серпня  2019 року).

2. Конкурсній комісії ___ листопада   2016 року провести конкурсний відбір кандидатів на зайняття тимчасово вакантної посади спеціаліста Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури.

3. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття тимчасово вакантної посади спеціаліста Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури (додається).

4. Скановану копію наказу не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня його підписання (у форматі .pdf) та умови проведення конкурсу (у форматі .doc або .docx) надіслати на електронну адресу Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Закарпатській та Львівській областях.

 

З наказом ознайомити першого заступника та заступників керівника Хустської  місцевої прокуратури, прокурорських працівників Хустської  місцевої прокуратури.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Керівник Хустської

місцевої прокуратури

радник юстиції                                                                                                                      С.Зовдун

кількість переглядів: 705