Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2021

У Закарпатській обласній прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів краю

У Закарпатській обласній прокуратурі під головуванням керівника Дмитра Казака відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів краю. Учасники підсумували стан протидії злочинності, у тому числі її організованим формам, за 2020 рік, обговорили результати роботи на пріоритетних напрямках діяльності.
Участь у заході взяли голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, представники обласних управлінь Нацполіції, Служби безпеки України, Державної фіскальної служби, Закарпатської митниці Держмитслужби, Мукачівського та Чопського прикордонних загонів, Територіального управління ДБР у м. Львові.
Перший заступник керівника Закарпатської обласної прокуратури Іван Косей зазначив, що минулоріч правоохоронцями реалізовано комплекс заходів задля зміцнення законності та правопорядку. Таким чином вдалося стримати ріст криміногенної ситуації в регіоні. Однак додаткової уваги й надалі потребують такі пріоритетні сфери як бюджетна та екологічна, сфера земельних правовідносин тощо.
У ході наради голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков зазначив, що злагоджена робота правоохоронців краю задля комфорту та безпеки закарпатців є справді важливою, адже від цього залежить повага краян як до цих органів, так  і до органів державної влади на місцях. Водночас він наголосив на важливості виявлення та протидії економічним злочинам, особливо в умовах децентралізації.
Наприкінці заходу Дмитро Казак відзначив гостру необхідність систематичної, послідовної та злагодженої роботи органів правопорядку, адже лише таким чином можна досягнути успішних результатів.
За підсумками координаційної наради розроблено план подальшої спільної роботи, що сприятиме підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю та її профілактики на території Закарпаття.
 
Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: пресслужби обласної прокуратури та Закарпатської ОДА
 

кількість переглядів: 902