Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2016

За фактом порушення вимог пожежної безпеки, які ймовірно призвели до пожежі в універмазі «Україна» розпочато розслідування

           

Ужгородською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні  за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило майнову шкоду в особливо великому розмірі під час пожежі в універмазі «Україна»(ч.2 ст.270 КК України)

Розпочато вказане кримінальне провадження Слідчим відділом Ужгородського відділу поліції ГУНП в області.

Як повідомив перший заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Іван Савко, сьогодні на 1 поверсі універмагу «Україна», у м.Ужгороді відбулося загорання приміщення.

На місце події разом із слідчо-оперативною групою виїжджав керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко. До ліквідації наслідків пожежі було залучено 80 осіб особового складу Ужгородського зведеного загону Управління ДСНС в Закарпатській області та 12 одиниць спеціальної техніки.

Внаслідок пожежі шкоду життю та здоров’ю громадян не заподіяно, однак заподіяно значну матеріальну шкоду розмір якої наразі встановлюється.

На даний час ліквідацію пожежі завершено, проведено зовнішній огляд приміщення магазину, встановлюються орендарі та причини  виникнення пожежі, на місці події працює слідчо-оперативна група.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 3053