Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2017

Прокуратура Закарпатської області шанує своїх Ветеранів Лідії Шевченко сьогодні виповнилося 80 років

 4 жовтня Ветерану прокуратури Закарпатської області Лідії Шевченко виповнилося 80 років, від імені прокурора області та всього колективу прокуратури вітаємо ювілярку зі світлою датою

 

 

 

 

 

 

З посади секретаря районного суду розпочала свою трудову діяльність Шевченко Лідія Дмитрівна, яка 37 років свого життя віддала органам прокуратури. Практично усі ці роки вона забезпечувала виконання представницької функції прокуратури у судах.

 Більше 10 років Лідія Дмитрівна пропрацювала у цивільно-судовому відділі прокуратури Закарпатської області, протягом п’яти років очолювала цей відділ. Її цінують та поважають колеги і сьогодні прийшли привітати її з цією чудовою датою.

Хоч Лідії Шевченко вже 80, але вона досі – енергійна людина, яка добре пам'ятає майже всю історію прокуратури Закарпатської області, адже потрапила сюди ще молодою дівчиною.

 «Я давно пішла з прокуратури, але частка мого серця назавжди залишилася тут, з вами. Тому дякую, що пам'ятаєте про ветеранів» - говорить Лідія Дмитрівна.

У кожного, хто хоч раз спілкувався з Лідією Шевченко, залишилася приємна згадка про цю милу жінку. ЇЇ інтелігентність, щирість, почуття гумору начисто спростовують уяву тих, котрі в прокурорі бачать лише образ закостенілого педанта, який суворо дотримується певного порядку і формалізму. А людяність, розуміння чужої біди й потреба захистити скривджених залишаються її особистісними рисами. До неї ідуть за порадою і ті, хто уже зачисляє себе до ветеранів, і ті, хто лише розпочав служити Закону. Спілкування з цією шляхетною пані збагатять інтелект, досвід і знання.

Прокуратурою області постійно підтримується зв’язок із первинною ветеранською організацією і вже доброю традицією є запрошення ветеранів на урочистості з нагоди відзначення державних та професійних свят. Тому Ветерани прокуратури завжди тут бажані гості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпастької області

 

кількість переглядів: 1908