Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

Привітання прокурора Закарпатської області з нагоди професійного свята

У день професійного свята - Дня працівника прокуратури України, мої найкращі побажання усім співробітникам органів прокуратури Закарпаття, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують законність та справедливість в регіоні!

 

Саме прокуратура займає провідне місце у системі правоохоронних органів нашої держави. Її діяльність спрямована на зміцнення законності і правопорядку, захист конституційних прав і свобод громадян, інтересів держави і українського народу від злочинних посягань.

За останні роки прокуратура набула якісно нових рис. Ці роки позначилися для органів прокуратури напруженою працею і пошуками шляхів підвищення ефективності роботи, зламом стереотипів деяких форм діяльності. Процес реформування органів прокуратури триває й досі.

         Але ми довели своєю щоденною працею, професіоналізмом та патріотизмом, що здатні виконати завдання, поставлені перед нами Генеральним прокурором України та суспільством. Про це свідчать результати нашої роботи.

Вважаю, що нинішня прокуратура тримається саме на професіоналах, яких закликає приходити на роботу найперше їх патріотизм та ентузіазм. Я дякую кожному такому прокурору, слідчому та державному службовцю.

Впевнений, що вже почався етап становлення нашого відомства, працівники якого горді обраним професійним шляхом, впевнені у завтрашньому дні, мотивовані державою та суспільством інтереси яких захищають.

Дякую вам за сумлінну  і віддану працю та бажаю щастя, здоров'я та достатку вам і вашим  рідним. Нехай завжди будуть успішними усі починання на благо людей та в ім'я України!

        

 

 З повагою,

 Прокурор Закарпатської області

Володимир Гаврилюк

 

 

кількість переглядів: 822