Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2017

Керівники області та міста привітали працівників прокуратури Закарпаття із професійним святом

1 грудня,  в прокуратурі Закарпатської області відбулися урочисті збори, присвячені 26-й річниці  створення прокуратури України.

 

 

 

 

Із  Днем працівників прокуратури України  привітав учасників урочистих зборів виконувач обов`язків прокурора області Андрій Новіков. Він подякував всім працівникам органів прокуратури Закарпаття за роботу та дав високу оцінку  результатам роботи колективу.

Андрій Новіков акцентував увагу на реальних результатах роботи у боротьбі з корупцією та хабарництвом. Такий результат досягнуто завдяки зладженій роботі оперативних підрозділів правоохоронних органів та процесуальних керівників органів прокуратури, які попри  значне навантаження,  забезпечують на високому професійному рівні проведення всіх необхідних слідчих дій.

Кожен працівник прокуратури, яку б посаду він не займав, приймав участь у становленні демократичних принципів держави та захисті конституційних прав.

Завершуючи свою промову, виконувач обов`язків прокурора області звернувся до присутніх ветеранів прокуратури  привітавши їх з професійним святом – Днем прокуратури України. Побажав гідності та благополуччя, міцного здоров’я , оптимізму та мирного неба!

В урочистостях взяли участь перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Володимир Колесніков, голова Закарпатської обласної Ради Михайло Рівіс, народний депутат України Роберт Горват, працівники та ветерани органів прокуратури, правоохоронних органів і судової влади, запрошені і гості. 

         Кращі працівники прокуратури області отримали нагороди та відзнаки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

кількість переглядів: 3145