Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2018

Затримано старшого інспектора Рахівського районного відділу служби пробації Закарпатської області під час одержання неправомірної вигоди 150 доларів США

Працівниками прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками відділу БКОЗ УСБУ в Зкарпатській області затримано старшого інспектора Рахівського районного відділу служби пробації Закарпатської області Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства Юстиції України під час одержання неправомірної вигоди у сумі 150 доларів США.

 

 

Вказані кошти старший інспектор райвідділу служби пробації отримав за надання умовно засудженому дозволу на виїзд за кордон та відмітки його у журналі умовно засуджених.

Грошові кошти вилучено, тривають першочергові слідчі дії.

Затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене виній особі загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади та конфіскація майна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2682