Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2018

У прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Здійснення прокурором представництва інтересів держави в умовах новел процесуального законодавства»

Захід відбувся під головуванням заступника прокурора області Андрія Новікова, а також кандидата  юридичних наук, доцента кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права ДВНЗ «Ужгородського державного університету» Наталії Шелевер, яка долучилася до семінару та керівників місцевих прокуратур, заступників керівників і прокурорів, які відповідають за цей напрям роботи.

 

З вступним словом до учасників семінару звернувся заступник прокурора області Андрій Новіков.  

Відтак, Наталія Шелевер виступила з доповіддю про правовий аналіз новел Кодексу адміністративного судочинства України.

Про порядок звернення до суду  з позовами у порядку ГПК, ЦПК та КАС і забезпечення позову, а також форми судочинства розказав прокурор відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень Руслан Ярош.

Прокурор відділу забезпечення представництва в суді Тетяна Форгачі  розказала присутнім  про новели інституту доказування та учасників судового процесу.

Про стадії судового процесу та судові рішення  учасники семінару почули від прокурора відділу забезпечення представництва в суді Романа Лемака.

Заступник начальника відділу  забезпечення представництва в суді Алла Андрейчик розказала про перегляд судових рішень: апеляційне, касаційне провадження, нововиявлені та виключні обставини.

Інформацію про процесуальні питання, пов"язані з виконанням судових рішень доносив до присутніх прокурор відділу організації представництва в суді та при виконанні судових рішень Василь Костак.   

У рамках семінару були розкриті ключові аспекти забезпечення ефективного застосування прокурорами представницьких повноважень на захист інтересів держави та обговорено проблемні питання, які виникають під час його здійснення в сучасних умовах, учасники висловили свої думки та міркування з приводу цього. Наприкінці заходу відбулося обговорення проблемних питань щодо здійснення прокурорами функцій представництва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2481