Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2018

Прокуратурою складено підозру двом особам, які за даними слідства здійснили підпал офісу Товариства угорської культури Закарпаття

Прокуратурою Закарпатської області, у кримінальному провадженні, що розслідувалося слідчими СУ ГУНП в Закарпатській області, складено повідомлення про підозру у підпалі офісу Товариства угорської культури Закарпаття двом громадянам Польської Республіки: Адріану М. та Томашу Ш.

 

 

Вказані особи обґрунтовано підозрюються у причетності до вчинення кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 15, ч.2 ст.194, ч. 1 ст. 161 КК України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу та порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії).

Йдеться про випадок, який стався 4 лютого в м. Ужгород на Правослівній набережній. Зокрема, у вікно організації було кинуто пляшку із займистою речовиною, у результаті чого пошкоджено вікно та фасад будівлі, жодна особа не постраждала.

У ході досудового розслідування встановлено, що до вчинення даного кримінального правопорушення причетні громадяни Польської Республіки. Слідством наразі зібрано достатньо доказів, які дозволяють стверджувати, що підпал вчинили саме вони.

Вказаний злочин розкрито завдяки злагодженій спільній роботі слідчих і оперативних підрозділів національної поліції та УСБУ в Закарпатській області.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2597