Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Двом підозрюваним у вчиненні терористичного акту - підриві будівлі Товариства угорської культури Закарпаття, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

За клопотанням прокуратури Закарпатської області, щодо двох підозрюваних у терористичному акті – підриві офісу Товариства угорської культури Закарпаття, Ужгородським міськрайонним судом  обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

 

 

Йдеться про резонансний підрив будівлі Товариства угорської культури Закарпаття, що стався 27 лютого 2018 року, прокуратурою змінено підозру і додатково кваліфіковано дії осіб, як терористичний акт (ч.2 ст. 258 ККУ) та ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах).

         У ході досудового розслідування встановлено, що до вчинення даного кримінального правопорушення причетні затримані особи.

Вказаний злочин розкрито завдяки злагодженій спільній роботі слідчих і оперативних підрозділів національної поліції та УСБУ в Закарпатській області. Фігурантів кримінального провадження було оперативно затримано у Кропивницькому.

За санкцією статті винним особам загрожує до 12 років позбавлення волі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2123