Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2018

Викрито завідувача Воловецького районного сектору Державної міграційної служби України в Закарпатській області, який вимагав та одержав неправомірну вигоду за позачергове отримання біометричних паспортів

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області співробітниками управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки нацполіції України спільно із Закарпатським управлінням ДВБ НП  України, викрито факт одержання неправомірної вигоди завідувачем Воловецького районного сектору Головного управління Державної міграційної служби України в області.

Зокрема встановлено, що посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагав та одержав у службовому кабінеті 6 тис грн. неправомірої вигоди від місцевих мешканців за сприяння у вирішенні питання щодо безперешкодного та позачергового отримання трьох біометричних паспортів для виїзду за кордон.

 Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо затримання фігуранта у порядку ст.208 КПК України та оголошення йому про підозру  за ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням) та обрання йому запобіжного заходу.

 

Довідково: за вчинене винній особі загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі, з трирічним позбавленням права обіймати певні посади та конфіскація майна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

кількість переглядів: 3831