Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2018

На Перечинщині прокуратура розпочала кримінальне провадження, щодо посадовця Держкомзему, який незаконно вивів з державної власності 3 га земель лісового фонду

Ужгородська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом незаконної передачі 3 га земель, що належить до лісового фонду.
 

 

 

Як повідомили в Ужгородській місцевій прокуратурі, встановлено, що  на території Перечинського району посадові особи відділу Держкомзему  незаконно погодили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, внаслідок чого з державної власності вибули вказані землі.

 

Дії посадовця кваліфіковані за ч.1 ст. 366 КК України - службове підроблення.

 

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування, здійснення якого доручено Перечинському ВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області.

 

 

 Довідково:

службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2551