Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2018

На Міжгірщині до відповідальності притягнуть службовця Басейного управління водних ресурсів річки Тиса, який розтратив більше 80 тис грн виділених на капітальний ремонт берегоукріплення

       

Міжгірським відділом Хустської  місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт, щодо службової особи технічного відділу Басейного управління водних ресурсів річки Тиса, який в змові з службовими особами Виноградівського міжрайонного управління водного господарства, розтратив більше 80 тис грн виділених на проведення капітального ремонту берегоукріплення автомобільної дороги Торунь – Лопушне.

 

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 191 КК України - пособництво у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та ч. 1 ст. 366 КК України - службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо-неправдивих відомостей.

 

Встановлено, що службовець, за попередньою змовою з службовими особами Виноградівського міжрайонного управління водного господарства, внесли до офіційних документів неправдиві відомості щодо виконання і завищення об’ємів виконаних будівельних робіт під час проведення капітального ремонту берегоукріплення автомобільної дороги Торунь – Лопушне, в межах села Лопушне, Міжгірського району.

 

Відтак, зловживаючи своїм службовим становищем, підозрюваний сприяв іншим співучасникам у розтраті майна Торуньської сільської ради на загальну суму більше 80 тис грн.

 

Щодо службових осіб Виноградівського міжрайонного управління водного господарства досудове розслідування наразі триває.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

 

кількість переглядів: 2601