Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018

За серію крадіжок, в тому числі з церковних храмів, мешканець Хустщини проведе 4 роки і 6 місяців за гратами

       

Судом підтримано позицію Хустської місцевої прокуратури, визнано винним у вчиненні ряду крадіжок, раніше неодноразово судимого, мешканця Хустщини та призначено покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

 

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Хустської місцевої прокуратури Володимир Келемен,  обвинувачений, який вже був неодноразово судимий за вчинення умисних злочинів, на шлях виправлення та перевиховання не став, а навпаки, повторно вчинив ряд умисних крадіжок від місцевих мешканців, у тому числі, і обгрунтовано обвинувачувався у вчинених, наприкінці лютого минулого року, крадіжках з церковних храмів сіл Драгово та Кічерели, Хустського району.

 

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, тобто таємне викрадення чужого майна, вчинена повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло та інше приміщення).

 

Свою вину у більшій частині злочинів обвинувачуваний визнав та частково повернув потерпілим викрадене майно, однак причетність до вчинення крадіжок майна з церковних храмів категорично заперечував.

         

Проте, здобутою в ході досудового розслідування доказовою базою та належною процесуальною роботою прокурора, вину злочинця доведено у всіх інкримінованих йому епізодах кримінальних правопорушень та Хустським районним судом йому призначено покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

 

          Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 545