Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2018

На Закарпатті припинено діяльність цеху, де незаконно виготовляли фальсифіковані цигарки

        

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області та Державної прикордонної служби викрито та припинено діяльність  підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих цигарок.

 

В результаті проведених санкціонованих обшуків,  виявлено  та вилучено близько 30 кг речовини, схожої на тютюн, 900 пачок підроблених цигарок без марок акцизного податку, інше  обладнання  для незаконного виробництва тютюнових виробів.

 

Наразі триває призначення експертиз, які встановлять чи містить виявлений фальсифікат речовини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей.

 

Першочергова кваліфікація у даному кримінальному провадженні за ч.2 ст.204  КК України - незаконне виготовлення тютюнових виробів, шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів.

 

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2166