Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2018

На Закарпатті викрито слідчого поліції при отриманні 300 дол США неправомірної вигоди (ФОТО)

   

За процесуального керівництва групи прокурорів з числа працівників відділу організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням, яке здійснюється слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові Генеральної прокуратури України та прокуратури Закарпатської області, слідчими територіального управління ДБР у м. Львів, спільно з відділом боротьби з корупцією Управління СБ України в Закарпатській області та співробітниками Закарпатського управління ДВБ НП, вчора, 21 грудня 2018 року викрито старшого слідчого Управління ГУ НП в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди.

Встановлено, що правоохоронець вимагав та отримав 300 дол США від закарпатця за непритягнення його до кримінальної відповідальності у кримінальному провадженні про незаконний збут наркотичних речовин (ст. 307 КК України).

Також встановлено ще одного посібника даного слідчого, який також займає посаду старшого слідчого Слідчого Управління ГУ НП в Закарпатській області.

Наразі, у рамках кримінального провадження з першочерговою кваліфікацією за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою), триває подальше досудове розслідування.

 

Прес – служба прокуратури Закарпатської області

 


 

 

кількість переглядів: 3351