Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2019

Ужгородська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який незаконно зберігав РПГ на території колишнього дитячого садочку

     

За процесуального керівництва Ужгородської  місцевої  прокуратури, слідчими Ужгородського відділу поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочатому за фактом незаконного придбання, носіння та зберігання зброї та боєприпасів, без передбаченого законом дозволу (ч.1 ст. 263 КК України).

Як встановлено в ході досудового розслідування, 56-річний ужгородець, на початку 2019 року придбав у незнайомої особи протитанковий гранатомет РПГ-22, який, в подальшому, незаконно зберігав у закинутому приміщенні колишнього дитячого садочку м. Ужгорода.

У вчиненні даного злочину чоловік добровільно зізнався правоохоронцям, будучи фігурантом в іншому, аналогічному кримінальному провадженні, де наразі вже триває судовий розгляд по суті.

Згідно обраного йому запобіжного заходу в рамках першого кримінального провадження, ужгородець утримується під вартою в Закарпатській УВП №9.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 1915