Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2019

Масова бійка у Берегові: дев’ятьом затриманим повідомлено про підозру у хуліганстві, трьом з яких, вже обрано запобіжні заходи

       

За погодження Берегівської місцевої прокуратури  25 квітня 2019 року, слідчими місцевого відділу поліції повідомлено про підозру чотирьом місцевим мешканцям про вчинення хуліганства, вчиненого групою осіб (ч.2 ст.296 КК України).

Іншим п’яти затриманим, за погодження прокурора повідомлено про підозру у хуліганстві, вчиненому із застосуванням предмета заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень (ч.4 ст.296 КК України).

Цього ж дня, слідчим суддею Берегівського районного суду задоволено клопотання процесуального прокурора та взято під варту строком на 60 діб трьох підозрюваних у даному злочині. Крім цього, суддею визначено їм і альтернативну міру запобіжного заходу – заставу, у розмірі 38 420 грн кожному із підозрюваних.

 

Обставини злочину:

В ніч з 20 на 21 квітня 2019 року четверо підозрюваних, перебуваючи на території Окремого хутора, що у м. Берегові, безпричинно, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, нанесли двом потерпілим множинні удари  по тілу.

Вже через деякий час, група інших осіб підійшла до приватних будинків «кривдників» та, грубо порушуючи громадський порядок, озброївшись  різноманітними засобами  для нанесення тілесних ушкоджень спровокували новий конфлікт.

Наразі також встановлюється причетність підозрюваних до скоєння інших злочинів.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Місцева прокуратура процесуально забезпечує контроль за ходом слідства. 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 662