Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2019

Прокуратура повідомила про підозру адвокату, який керуючи автомобілем в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, допустив наїзд на 11-річну дівчинку на Ужгородщині

   

Прокурором Закарпатської області повідомлено про підозру місцевому адвокату у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 11-річної дівчинки у селі Мала Добронь Ужгородського району (ч.2 ст.286 КК України).

Наразі встановлено, що близько 19 год, 5 липня 2019 року, водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де  наїхав на 11-річну дівчинку, яка там гралася.  Від отриманих травм дитина загинула на місці аварії.

Підозрюваний – 35-річний місцевий адвокат, відповідно до акту освідування, на момент скоєння аварії перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України та взято під варту.

Ужгородська місцева прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП  в Закарпатській області.

Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області  

кількість переглядів: 3734