Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.09.2020

Накладено арешт на понад 20 тисяч пачок сигарет та транспортний засіб: суд задовольнив погоджене прокуратурою клопотання

   

Слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокурором прокуратури Закарпатської області, щодо накладення арешту на більш ніж 20 тисяч пачок сигарет і транспортний засіб, в якому їх перевозили. Також задоволено клопотання щодо узаконення проведених невідкладних слідчих дій.

Йдеться про факт виявлення 31 серпня 2020 року поблизу україно-румунського кордону трактора марки ДТЗ з напівпричепом, у якому знаходився 41 пакунок із сигаретами без акцизних марок. У транспортному засобі також знайшли саморобні дерев’яні перекидні містки, які, ймовірно, планували використати для подолання контрольно-слідової смуги.

За фактом правопорушення триває досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 204 КК України, яке здійснюють слідчі ГУ ДФС в Закарпатській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

У ході слідства було документально підтверджено, що конфіскований транспортний засіб належить члену родини одного з депутатів Виноградівської районної ради.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 610