Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2020

Закарпатською обласною прокуратурою розпочате кримінальне провадження за фактом ймовірних протиправних дій посадовців Ужгородської міськради, що призвели до понад 4 млн грн збитків

   

Закарпатською обласною прокуратурою розпочате кримінальне провадження за фактом розтрати та заволодіння бюджетними коштами при виконанні будівництва, реконструкції та капітальних ремонтів на кількох об’єктах в Ужгороді. Зокрема, йдеться про стадіон «Авангард», комплекс будівель під спортивно-реабілітаційний центр інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату та інвалідів-учасників АТО, ремонт покрівлі і басейну в Класичній гімназії Ужгорода. 

Відомості до ЄРДР внесені за ч. 5 ст. 191 КК України, тобто розтрата або заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинені шляхом зловживання службовими особами своїм службовим становищем.

Як стало відомо з результатів ревізії, проведеної Західним офісом Держаудитслужби в Закарпатській області, працівники Управління капітального будівництва Ужгородської міської ради завищували вартість робіт на вказаних об’єктах. Внаслідок цього громаді, за попередніми даними, завдано збитків на суму понад 4 млн грн.

Досудове розслідування доручено здійснювати СУ ГУНП в Закарпатській області. З метою встановлення всіх обставин правопорушення будуть призначені відповідні експертизи, встановлені та допитані всі учасники події, а також проведені інші слідчі дії. Закарпатська обласна прокуратура забезпечує процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 904