Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2021

Привласнювали тонни дизельного палива: на Закарпатті правоохоронці викрили працівників залізниці

   

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури викрито співробітників відокремленого підрозділу «Моторвагонне депо Королево» ДТГО «Львівська залізниця» на привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 191 КК України).

Правоохоронці задокументували, що працівники депо протягом тривалого часу займалися привласненням дизельного палива. За допомогою спеціально облаштованих механізмів для відкачування рідини за добу вони могли незаконно здобувати до 2 т палива.

При черговій спробі привласнення майна правоохоронці викрили та затримали в порядку ст. 208 КПК України чотирьох осіб. Наразі їх поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За результатами проведених обшуків вилучено близько 5 т речовини, схожої на дизпаливо, а також насоси, шланги та ємності для перевезення рідин і транспортні засоби.

Встановлюються інші особи, які можуть бути причетними до протиправної діяльності, тривають слідчі дії. Заходи із викриття злочинної діяльності проведені обласними прокурорами спільно зі слідчими Нацполіції Закарпаття.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1920