Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2021

За клопотанням прокуратури накладено арешт на майно та майже 5 тон дизпалива на близько пів мільйона гривень

   

За клопотанням прокурора Закарпатської обласної прокуратури слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду накладено арешт на документи, транспортний засіб марки «DAF», причеп-цистерну та близько 5 тон ймовірно незаконно виготовленого дизельного палива, що в ній знаходилося.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 204 КК України, вказаний вантаж днями виявили в м. Іршава співробітники ГУ ДФС у Закарпатській області. За даними слідства, документів, які б дозволяли здійснювати транспортування палива чи підтверджували його походження, у водія вантажівки не було. При собі він мав лише накладну, де пунктом розвантаження товару зазначена Вінниця. Своє перебування на території зовсім іншої області чоловік пояснив необхідністю відремонтувати тут транспортний засіб.

Натомість власник території, на якій виявили ймовірно фальсифіковане дизпаливо, запевняв, що замовив його для власних потреб.

Орієнтовна вартість вилученого майна склала близько 500 тис. грн. У вказаному провадженні триває слідство, призначено необхідні експертизи. Встановлюються усі деталі злочину та особи, що можуть бути причетними до організації незаконного транспортування та збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1362