Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2021

Оголошення про проведення другого етапу добору

   

22 вересня 2021 року Кадровою комісією з добору на вакантні посади прокурорів Закарпатської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня (далі - Комісія)  затверджено графік проведення співбесід з метою виявлення відповідності вимогам професійної компетентності та доброчесності кандидатів на вакантні і тимчасово вакантні посади прокурорів Закарпатської обласної прокуратури.

Відповідно до п. 3 розділу ІІІ Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора від 16.09.2020 № 454 (далі – Порядок), оприлюднюємо графіки проведення співбесід.

 

Звертаємо увагу!

До співбесіди допускаються кандидати, які за результатами виконання практичного завдання набрали мінімально допустимий бал.

Співбесіда проводиться Комісією з кандидатами в усній формі державною мовою та полягає в оцінюванні їх готовності до здійснення ними повноважень в органі прокуратури вищого рівня за визначеними критеріями, у тому числі з урахуванням результатів виконання практичного завдання.

За необхідності проведення співбесіди з кандидатами може бути продовжено (перенесено) за  процедурним рішенням Комісії.

Співбесіда складається з таких етапів:

– дослідження матеріалів електронної справи кандидата;

– обговорення з кандидатом відповідних матеріалів щодо нього, у тому числі у формі запитань і відповідей, а також результатів виконання практичного завдання;

– оцінювання кандидата.

Члени Комісії мають право ставити запитання кандидату за відповідними критеріями оцінювання та щодо іншої інформації, у тому числі яка міститься у матеріалах електронної справи кандидата.

Оцінювання кожного кандидата здійснюється за такими критеріями:

– професійна компетентність та готовність до здійснення повноважень прокурора в органі прокуратури вищого рівня;

– ефективність роботи на посаді прокурора;

– досвід роботи за напрямом посади, на яку подано заяву (може враховуватися виконання обов’язків за посадою, на яку оголошено добір та відрядження до цього підрозділу);

– моральні якості, дотримання правил прокурорської етики.

Співбесіда проходитиме в Закарпатській обласній прокуратурі (мала зала засідань) за адресою: м. Ужгород, вул. Коцюбинського, 2а.

Кандидат, який без поважних причин не з’явився для проходження будь-якого етапу добору, припиняє подальшу  участь у ньому.

За заявою кандидата та доданих до неї підтверджуючих документів Комісія встановлює поважність причин неявки та приймає рішення про припинення участі кандидата в доборі або про допущення його до подальшої участі в доборі з одночасним визначенням терміну виконання практичного завдання та/або проходження співбесіди.

У разі запізнення чи неможливості прибуття для проходження етапів добору кандидат повинен заздалегідь попередити наявними засобами зв’язку відділ кадрової роботи та державної служби обласної прокуратури за тел.:61-43-74, 61-72-25 або на електронну адресу кадрової комісії: [email protected] 


Нагадуємо, що перед кожним етапом добору кандидат зобов’язаний пред’явити кадровій комісії службове посвідчення або паспорт.

Г Р А Ф І К

ІІ етапу - проведення співбесід

на 30 вересня 2021 року

Адреса проведення: м. Ужгород, вул. Коцюбиньського, 2а, Закарпатська обласна прокуратура (мала зала засідань)

 

10.00 год. – 10.20 год. реєстрація

10.20 год. – початок співбесід

№ п/п

П. І. Б.

№ паспорта/ посвідчення

Прокурор відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання, досудового розслідування та підтриманням публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією

  1.  

Демків Роман Олегович

062724

Прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю

  1.  

Ладняк Олександр Анатолійович

063394

  1.  

Пипка Олексій Олександрович

062680

Прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань

  1.  

Левкулич Віталій Іванович

062679

Прокурор відділу представництва інтересів держави в суді

  1.  

Стець Василь Миколайович

062670

  1.  

Чулей Олександр Юрійович

062661

Прокурор відділу організаційного та правового забезпечення

  1.  

Пушкаш Тетяна Іванівна

062736

Прокурор відділу кадрової роботи та державної служби

  1.  

Дьоміна Вікторія Олександрівна

040279

Прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби

  1.  

Юзефів Антон Романович

062718

 

кількість переглядів: 8666