Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2024

Правоохоронці завершили розслідування подій, що трапилися під час масової бійки у Підвиноградові - двох осіб судитимуть

  

Прокурор Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт щодо двох жителів с. Підвиноградів.

Вони були активними учасниками масової бійки у с. Підвиноградів, яка трапилась у кінці листопада минулого року.

Одному з чоловіків інкримінують умисне вбивство з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України), а іншому – хуліганство(ч. 4 ст. 296 КК України).

У ході слідства правоохоронці встановили, що того дня обвинувачений - 35-річний місцевий житель - у ході конфлікту вдарив потерпілого лопатою по голові. Чоловіка госпіталізували, однак від отриманих травм він помер у лікарні.


Інший обвинувачений у ході інциденту нецензурно виражався та, маючи при собі дерев‘яну биту, наніс нею удари по голові та тілу трьом іншим учасникам бійки, спричинивши їм тілесні ушкодження.

Зараз обоє фігурантів під вартою без можливості внести заставу. Розгляд провадження щодо них відбуватиметься у Виноградівському районному суді.

Досудове розслідування у кримінальному здійснювали слідчі відділення поліції № 1 Берегівського райвідділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 37