Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2022

Двоє мукачівців, у яких знайшли метамфетамін і боєприпаси, перебуватимуть під вартою

   

За принципової позиції Мукачівської окружної прокуратури двох мешканців районного центру взято під варту з можливістю внесення застави. Це 496 тис. грн для 24-річного чоловіка, якого підозрюють у незаконному збуті психотропів і їх зберіганні в особливо великих розмірах, а також у незаконному зберіганні боєприпасів (ч. 1 ст. 307, ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України). Розмір застави для іншого, 23-річного фігуранта – 198 тис. грн. Особі повідомлено про підозру у незаконному зберіганні психотропів з метою збуту (ч. 1 ст. 307 КК України).

Чоловіки давно перебували в полі зору правоохоронців. Минулого тижня проведено санкціоновані обшуки, під час яких у громадян виявили пакунки з попередньо розфасованим метамфетаміном і електронні ваги.

До цього встановлено факт збуту 24-річним мукачівцем психотропної речовини. Крім того, при обшуку його автомобіля знайдено і предмет, схожий на гранату Ф-1 та запал до неї, які скеровані на відповідну експертизу. Також у транспортному засобі чоловіка знаходилися речовини, схожі на наркотичні, набір одноразових шприців, зіп-пакети, грошові кошти в сумі понад 215 тис. грн і банківські картки.

У квартирі іншого підозрюваного також виявили більше десятка згортків фольги із кристалічною речовиною, мобільні телефони та грошові кошти.

Триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Мукачівського райуправління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1140