Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2022

Десятки пакетів із бурштином та наркотичні засоби виявили правоохоронці під час обшуку на Мукачівщині (ФОТО, ВІДЕО)

   

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури на території району проведено санкціонований обшук та виявлено речовини, схожі на наркотичні, а також десятки пакетів із подібним до бурштину камінням.

Правоохоронці отримали інформацію про можливу причетність групи мукачівців до незаконного виробництва та виготовлення наркотичних засобів. У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 317 КК України, проведено обшук нежитлового приміщення у с. Клячаново та на прилеглій території. Там виявлено пакети та згортки з речовиною рослинного походження, подібною до марихуани, більше півсотні рослин коноплі, електронні ваги та пристрої для подрібнення наркотиків.

Крім того, за місцем проведення слідчих дій правоохоронці знайшли 64 кг каміння, схожого на бурштин. Відомості про факт його можливого незаконного зберігання внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 240-1 КК України.

Наразі всі вилучені речовини скеровані на експертизу, встановлюють осіб, що можуть бути причетними до вказаних правопорушень. Усі обставини подій з’ясують у межах досудового розслідування, яке здійснюють слідчі відділу поліції № 1 Мукачівського райуправління поліції за оперативного супроводу Закарпатського управління ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ВІДЕО

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1553