Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2022

Підозрюваний у вбивстві малолітнього сина житель Тячівщини перебуватиме під вартою без права внесення застави

   

За наполегливої позиції Закарпатської обласної прокуратури жителя Тячівщини взято під варту без права внесення застави за підозрою у вбивстві свого малолітнього сина (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Згідно з інформацією слідства, ввечері 23 липня чоловік у стані алкогольного сп’яніння наніс дитині кілька ударів кухонним ножем. Цьому передував конфлікт підозрюваного з дружиною. Інцидент трапився в одному з населених пунктів Тячівського району, де проживає сім’я. Після скоєного закарпатець вийшов з будинку та залишив територію дворогосподарства. Деякий час він переховувався у лісовому масиві, де згодом його затримали працівники поліції.

Наразі триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Закарпатській області за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури. За вказаний злочин особі може загрожувати від 10 до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1126