Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2022

У Воловці водія мікроавтобуса судитимуть за ДТП, що призвела до смерті місцевого жителя

   

Воловецьким відділом Мукачівської окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт щодо жителя району за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі особи (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Слідством встановлено, що чоловік, керуючи мікроавтобусом «Ford Transit» у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та на швидкості зіткнувся із гужовою підводою. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир підводи – мешканець Воловця – одержав множинні травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення місцевої лікарні, де за деякий час помер.

ДТП, про яку йдеться, трапилася у Воловці 3 травня цього року. На місці події чоловіка затримали правоохоронці, згодом суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура оскаржувала таке рішення, наполягаючи на триманні під вартою, однак апеляційний суд залишив ухвалу без змін.

Обвинувальний акт для подальшого розгляду скеровано до Воловецького районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1298