Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2022

На Берегівщині засуджено харків’янина, що за хабар намагався виїхати до Угорщини

   

На підставі угоди про визнання винуватості, укладеної з прокурором Берегівської окружної прокуратури, за пропозицію і надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України) засуджено харків’янина.

Як повідомив заступник керівника окружної прокуратури Віктор Кузан, на початку липня чоловік, попри відсутність достатніх підстав для виїзду за межі України, спробував дістатися Угорщини через пункт пропуску «Дзвінкове». Намагаючись домовитися про безперешкодний перетин державного кордону при проходженні контролю, обвинувачений запропонував і надав прикордоннику разом із документами 1000 євро неправомірної вигоди.

Наразі ці кошти за рішенням Берегівського районного суду конфісковані в дохід держави, а чоловік сплатить ще й штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1420